Kontakt

Dobrodošli v svetu DONA NATURAE!

Z veseljem se vam predstavimo in vas povabimo v svoj svet DONA NATURAE. Smo ekipa dveh generacij - Cvetka, Breda, Urška, Domen, Matija, Teja, Lea in Martina. Smo ustvarjalni, polni idej in pripravljeni na izzive. Zamisli se porajajo v bližini bisera Slovenije, Bleda, v prekrasnem objemu gora naše Gorenjske.

Če cenite naravne materiale, so izdelki iz naše kolekcije pravi za vas. Srce naše blagovne znamke so darovi narave, o čemer govori tudi njeno latinsko ime - DONA NATURAE. Te z vsem spoštovanjem vključujemo v svoj program.

Ker je narava radodarna, stalno v spreminjanju in polna presenečenj, smo se odločili, da bomo tudi naš program vedno znova dopolnjevali. Da bi bili presenečeni vsakič, ko boste stopili v naš svet DONA NATURAE, je naša ekipa ves čas v polnem ustvarjalnem zanosu. Potrudili se bomo, da vas bo vsaka novost v našem podajnem programu, pritegnila k nakupu in uporabi izdelkov iz naravnih materialov.

Osnovni podatki

Dolgi naziv: Dona Naturae, Podjetniško svetovanje in posredništvo pri prodaji
Kratki naziv: Dona Naturae, Urška Cvenkel s.p.
Naslov: Ljubno 69, 4244 Podnart
Davčni zavezanec: NE
Matična številka: 6682162000
Davčna številka: 86762036
Transakcijski račun: SI56-0700-0000-2305-489 (GB d.d. Kranj)
Pravno ogranizacijska oblika: Samostojni podjetnik posameznik s.p
Datum vpisa v poslovni register Slovenije: 17.9.2014

Certifikati

Družba Bureau Veritas, ustanovljena leta 1828, je v svetovnem merilu vodilni ponudnik storitev na področju certificiranja, preskušanja in kontrol. Svojim odjemalcem zagotavlja celovite rešitve na področju kakovosti, varnosti in zdravja, okolja in družbene odgovornosti (QHSE).

Bureau Veritas so priznale številne mednarodne in nacionalne akreditacijske organizacije.

Več informacij na www.berauveritas.si.

 

OETI (ÖTI - Institut für Ökologie, Technik und Innovation OEKO-100_DNjpgGmbH) - Inštitut za ekologijo, tehniko in inovacije ima sedež v Avstriji na Dunaju. Ugledna ustanova deluje na področju srednje in vzhodne Evrope že skoraj 50 let.

Mednarodno združenje Oeko-Tex že od leta 1992 testira tekstilne produkte in podeljuje certifikat tistim izdelkom, ki ne ogrožajo zdravja.

Tekstilni izdelek uvrstijo v enega od štirih razredov, glede na njegovo namenjeno uporabo. Večji ima izdelek stik s kožo, bolj so zahtevna merila, ki jih mora dosegati.

Kontaktni obrazec

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Vnesite znake

captcha

Ponudbe

Za vse informacije smo vam vedno na voljo, preko e-pošte.

info@donanaturae.si