Bolniška enodelna obleka Patiens XS, S, M, L

103.50

Obleka PATIENS je enodelna – zgornji del je bluza, spodnji del so hlače in fiksno podaljšane nogavice. Nogavice  omogočajo stabilizacijo krznenih nogavic na stopala, hkrati pa je pomembno, da je bolnik varno pokrit. Obleka se zapenja z ojačano zadrgo na hrbtni strani po celotni dolžini do razkoraka. Zapenjanje je prilagojeno  sistemu oblačenja nepokretnih bolnikov z inkontinenco in omogoča hitro in enostavno tehniko oblačenja. Zadrgo varnostno zakrijemo s prekrivnim trakom na zapenjanje z gumbom, ki onemogoča odpenjanje in pritisk same sponke na tilnik bolnika. Vabimo vas, da kliknete z miško na sliko in si s povečavo ogledate podrobnosti krojenja obleke PATIENS.

Tehnični podatki bolniške obleke PATIENS:

  • blago je 100 % bombaž, eko izvora s certifikatom slovenskega dobavitelja v naravni nebeljeni obdelavi;
  • znaki vzdrževanja;
  • dovoljeno krčenje največ do 7%.

Določanje velikosti in sistem naročanja:

  • ženska velikost od 34 do 54;
  • moška velikost od 38 do 70.

Bolniško obleko PATIENS izdelamo za vsakogar, ki jo potrebuje ne glede na morebitne izvenstandardne telesne mere. V tem primeru sestavimo ponudbo z najboljšimi pogoji nakupa.

OPOZORILO: Ob naročanju bolniške obleke PATIENS prilagamo tabelo mer po delih, ki jih označite. Tako se najbolj približamo pravim meram uporabnika bolniške obleke PATIENS, kliknite tukaj.

Ob vašem naročilu sestavimo ponudbo oz. predračun in po vaši potrditvi se plača 30 % avansa, razlika se poravna do prevzema blaga. Izdelke Dona Nature izdamo z garancijo, navodili vzdrževanja in servisiranjem v času uporabe.
Dobava je 7 dni od potrditve predračuna. Dostava je brezplačna po Pošti Slovenije ali po dogovoru.

Kategorija: